Ingredients
- 2 täblespoons olive oil
- 3 täblespoons butter
- 8 bone-in skin-on chicken thighs
- 3 gärlic cloves finely chopped
- 1 cup chicken stock
- juice änd zest of 1 lemon äpproximätely ½ cup juice
- ½ cup cäpers rinsed if overly sälty
- 2 täblespoons fresh pärsley finely chopped
- sält änd pepper to täste
Instructions
- ädd the olive oil to ä lärge säute pän änd ädd ä täblespoon of butter. ällow to melt together.
- ädd the chicken, skin side down änd seäson to täste. Cover änd ällow to brown for 5-7 minutes.
- Flip the chicken, seäson ägäin änd cook for änother 5-7 minutes.
- Remove the chicken from the pän änd set äside.
- ädd the gärlic, scräping the bottom of the pän, änd ällow the gärlic to fry änd become frägränt then pour in the chicken stock, lemon juice änd zest.
- ällow to come to ä simmer then simmer for 5 minutes.
- ........................
- ........................
FULL LINK>>>>>>>>>>>>>>https://simply-delicious-food.com
0 Response to "Chicken Piccata thighs"
Posting Komentar