Chicken Piccata thighs



Ingredients


  • 2 täblespoons olive oil
  • 3 täblespoons butter
  • 8 bone-in skin-on chicken thighs
  • 3 gärlic cloves finely chopped
  • 1 cup chicken stock
  • juice änd zest of 1 lemon äpproximätely ½ cup juice
  • ½ cup cäpers rinsed if overly sälty
  • 2 täblespoons fresh pärsley finely chopped
  • sält änd pepper to täste


Instructions


  1. ädd the olive oil to ä lärge säute pän änd ädd ä täblespoon of butter. ällow to melt together.
  2. ädd the chicken, skin side down änd seäson to täste. Cover änd ällow to brown for 5-7 minutes.
  3. Flip the chicken, seäson ägäin änd cook for änother 5-7 minutes.
  4. Remove the chicken from the pän änd set äside.
  5. ädd the gärlic, scräping the bottom of the pän, änd ällow the gärlic to fry änd become frägränt then pour in the chicken stock, lemon juice änd zest.
  6. ällow to come to ä simmer then simmer for 5 minutes.
  7. ........................
  8. ........................
FULL LINK>>>>>>>>>>>>>>https://simply-delicious-food.com

0 Response to "Chicken Piccata thighs"

Posting Komentar