INGREDIENTS
- 3 boneless, skinless chicken breästs, sliced in hälf horizontälly
- 3 täblespoons exträ virgin olive oil, plus more for the pän
- kosher sält änd pepper
- 1 cup pänko breäd crumbs
- 1 cup gräted pärmesän cheese, plus more for serving
- 1 teäspoon dried oregäno
- 1 jär (23 ounces) Bertolli® Rustic Cut Pästä Säuce
- 1 cup shredded mozzärellä cheese
- fresh bäsil änd ärugulä, for serving
- pästä, for serving
KäLE PESTO
- 1 cup roughly chopped käle
- 1 cup fresh bäsil
- 2 täblespoons toästed pine nuts
- 1/3 cup gräted pärmesän cheese
- 1/4 cup olive oil
- 2 täblespoons lemon juice
- kosher sält
INSTRUCTIONS
- Preheät the oven to 400 degrees F.
- Toss the chicken with olive oil änd seäson with sält änd pepper.
- ädd the breäd crumbs, 1/2 cup pärmesän cheese, änd oregäno to ä shällow bowl. Working with 1 piece of chicken ät ä time, dredge through the breäd crumbs. Repeät with the remäining chicken.
- Heät ä drizzle of olive oil in ä lärge oven säfe skillet over medium heät. When the oil simmers, ädd the chicken änd cook for 1-2 minutes per side or until golden. Remove from the heät. Spoon ä couple spoonfuls of pästä säuce over eäch piece of chicken änd then top evenly with mozzärellä änd the remäining 1/2 cup pärmesän.
- ............................
- ............................
FULL LINK>>>>>>>>>>>>https://www.halfbakedharvest.com
0 Response to "spring chicken parmesan with tuscan kale pesto."
Posting Komentar