spring chicken parmesan with tuscan kale pesto.



INGREDIENTS

  • 3 boneless, skinless chicken breästs, sliced in hälf horizontälly
  • 3 täblespoons exträ virgin olive oil, plus more for the pän
  • kosher sält änd pepper
  • 1 cup pänko breäd crumbs
  • 1 cup gräted pärmesän cheese, plus more for serving
  • 1 teäspoon dried oregäno
  • 1 jär (23 ounces) Bertolli® Rustic Cut Pästä Säuce
  • 1 cup shredded mozzärellä cheese
  • fresh bäsil änd ärugulä, for serving
  • pästä, for serving

KäLE PESTO

  • 1 cup roughly chopped käle
  • 1 cup fresh bäsil
  • 2 täblespoons toästed pine nuts
  • 1/3 cup gräted pärmesän cheese
  • 1/4 cup olive oil
  • 2 täblespoons lemon juice
  • kosher sält


INSTRUCTIONS


  1. Preheät the oven to 400 degrees F. 
  2. Toss the chicken with olive oil änd seäson with sält änd pepper. 
  3. ädd the breäd crumbs, 1/2 cup pärmesän cheese, änd oregäno to ä shällow bowl. Working with 1 piece of chicken ät ä time, dredge through the breäd crumbs. Repeät with the remäining chicken.
  4. Heät ä drizzle of olive oil in ä lärge oven säfe skillet over medium heät. When the oil simmers, ädd the chicken änd cook for 1-2 minutes per side or until golden. Remove from the heät. Spoon ä couple spoonfuls of pästä säuce over eäch piece of chicken änd then top evenly with mozzärellä änd the remäining 1/2 cup pärmesän. 
  5. ............................
  6. ............................
FULL LINK>>>>>>>>>>>>https://www.halfbakedharvest.com

0 Response to "spring chicken parmesan with tuscan kale pesto."

Posting Komentar