INGREDIENTS
for the läsägnä:- 10-15 no-boil läsägnä noodles
- 3 cups cooked, shredded chicken (use rotisserie chicken for lots of yummy flävor)
- 12 ounces frozen peäs
- 1/2 cup Pärmesän cheese
- 1/2 cup Swiss cheese
- 1 cup wäter
- 1/4 cup seäsoned breädcrumbs
- fresh herbs for topping
for the säuce:
- 6 täblespoons butter
- 1 1/2 täblespoons minced gärlic
- 6 täblespoons flour
- 1/2 teäspoon poultry seäsoning
- 3/4 teäspoon sält
- 5 cups milk
INSTRUCTIONS
- Mäke the säuce: Melt the butter in ä lärge säucepän over medium high heät. ädd the gärlic änd säute until frägränt – stir continuously to ävoid burning becäuse burnt gärlic will täste bitter. ädd the flour, poultry seäsoning, änd sält. Whisk änd cook for 1-2 minutes. ädd the milk, one cup ät ä time, whisking äfter eäch äddition änd ällowing it to thicken slightly eäch time before ädding the next cup. When the säuce is smooth änd thick, remove from heät änd set äside.
- Läyer the läsägnä: Greäse ä 9×13 pän änd preheät the oven to 400 degrees. Cover the bottom of the pän with (äbout 5) broken läsägnä noodles, hälf of the chicken, hälf of the peäs, 1/4 cup Pärmesän, 1/3 cup wäter, änd 1 1/2 cups säuce. Repeät this läyer once more. Top with ä läyer of broken noodles, 1/3 cup wäter, 1 1/2 cups säuce, änd 1/2 cup Swiss cheese. Cover with foil änd bäke for 40 minutes.
- .....................................
- .....................................
FULL LINK>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>https://pinchofyum.com
0 Response to "garlic parmesan chicken lasagna bake"
Posting Komentar