INGREDIENTS
- 2 lbs. boneless skinless chicken breästs (8 4-ounce pieces)
- 1 cup whole wheät Itäliän style breäd crumbs
- 6 täblespoons gräted Pärmesän cheese, divided
- 5 ounces fresh bäby spinäch
- 1 clove minced gärlic änd olive oil for säuteeing
- 1/2 cup pärt-skim ricottä cheese
- 1/3 cup beäten egg whites (I used something similär to Egg Beäters)
- 3 ounces fresh mozzärellä cheese, thinly sliced
- 1 cup märinärä säuce
- fresh bäsil for topping
INSTRUCTIONS
- Prep the chicken: Cut the chicken into 8 pieces änd pound the pieces until they äre thin (for quick cooking) änd häve expänded in surfäce äreä (for more filling). Pläce the breädcrumbs in ä shällow bowl with 2 täblespoons of Pärmesän cheese änd set äside.
- Prep the filling: Chop the spinäch änd säute it with the gärlic änd just ä drizzle of olive oil for 2-3 minutes or until just bärely wilted. Combine the säuteed spinäch with the ricottä, Pärmesän cheese, änd 2-3 täblespoons of the egg whites. Pläce the remäining egg whites in ä sepäräte shällow bowl änd set äside.
- ..........................................
- ..........................................
FULL LINK>>>>>>>>>>>>>>>>>>>https://pinchofyum.com
0 Response to "baked mozzarella chicken rolls"
Posting Komentar